Bekijk hier de Russ Multimedia flash website.
  Russ Multimedia
Heemraadsplein 7a
3023 BC Rotterdam
06 - 50 484 510
www.russ.nl
info @ russ . nl

CASES

Het ID van de Rabobank

Het ID van de Rabobank

Uitwerking van multimediaal online magazine voor personeel van de Rabobank. Uitwerking in flash van een aantal spreads (paginas). De pagina's bevatten een game, video, sub-navigatie en zijn gebouwd in het Gaia framework. In opdracht van Readers House Brand Media / Media Creatives.

http://www.hetidvanderabobank.nl/samenwerken

BNN PSTOTVOLGENDJAAR

BNN PSTOTVOLGENDJAAR

Webcam-videorecorder en playback. Laat een videoboodschap aan jezelf achter. In opdracht van BNN en in samenwerking met eTurn.

http://sites.bnn.nl/page/pstotvolgendjaar

Flipping Clock countdown flash-element

Flipping Clock countdown flash-element

Flash-element waarbij een teller terugtelt naar een tevoren ingestelde datum. Het element is gebruikt op de intranet website van een groot accountantsbureau en gemaakt in opdracht van W3 industries.

http://www.russ.nl/play/flipclock (demo)

Kieskompas tweede kamerverkiezingen 2010 resultatenscherm

Kieskompas tweede kamerverkiezingen 2010 resultatenscherm

Aanpassen, uitbreiden, en herprogrammeren van het resultatenscherm (spectrum weergave) van het Kieskompas. In opdracht van Kieskompas / Hoppinger www.hoppinger.nl.

http://tweedekamer.kieskompas.nl

Augmented reality applicatie demo voor KijK

Augmented reality applicatie demo voor KijK

Klantpresentatie bij het tijdschrift KijK en proof of concept voor toekomstig te gebruiken augmented reality als toevoeging bij dit tijdschrift. Maakt gebruik van Augmented reality toolkit en Papervision 3D.

http://www.russ.nl/ar/kijk

Nationaal Archief 400 jaar Nederlanders in New York

Nationaal Archief 400 jaar Nederlanders in New York

Touchscreen-applicatie voor het Rijksmuseum / South Sea Port Museum (New York). Touchscreen-applicatie gemaakt in Adobe AIR voor de tentoonstelling '400 jaar Nederlanders in New York'. Hierin worden transcripties en vertalingen van 7 topstukken van het Nationaal Archief uit de 17e eeuw toegankelijk gemaakt en van informatie voorzien voor bezoekers van het Rijksuseum en het South Sea Port Museum (New York). De applicatie is aangepast als online-viewer en voor 'Het verhalenarchief' beschikbaar gemaakt.

www.russ.nl/play/rijksmuseum (demo applicatie)

NPO – Nederlandse Publieke Omroep model

NPO – Nederlandse Publieke Omroep model

Een interactief, animerend model dat activiteiten van alle publieke omroepen in radio, TV, mobiel en internet toont. In opdracht van Media Junkies.
http://www.russ.nl/play/npo/
http://www.publiekeomroep.nl/page/media

>BVN videoplayer voor MediaDepot

>BVN videoplayer voor MediaDepot

Flash videoplayer in design van BVN (de publieke televisie zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland). De videoplayer met user-rating en commenting die verbinding maakt met het MediaDepot© videohostingsysteem is in Actionscript 3.0 gebouwd. In opdracht van eTurn / MediaDepot©

http://www.bvn.nl

Tele2 game Knakenkraker

Tele2 game Knakenkraker

Game campagne voor Tele2. Deze campagne liep 2 weken, waarna de game afgesloten is voor bezoekers. De deelnemer moet in een 3d carrousel het juiste muntje volgen, waarna hij een code moet invoeren. In opdracht van bureau Winkracht

http://www.russ.nl/play/knakenkraker

Erasmus MC 'Idealoog'

Erasmus MC 'Idealoog'

Implementatie en uitwerking van online bladerboekje 'Idealoog' voor plaatsing op het intranet van Erasmus MC. In opdracht van Overbosch Communicatie.

http://www.russ.nl/play/idealoog

RegioNed Videoplayer

RegioNed Videoplayer

Flash videoplayer met user-rating en commenting die verbinding maakt met het MediaDepot© videohostingsysteem. In opdracht van eTurn / MediaDepot© De gebruikte player is een volledig 'custom build' product van Russ Multimedia dat naadloos op het gebruikte MediaDepot platform aansluit, en online video in veschillende formaten en compressieformaten, waaronder fullscreen, toont.

http://www.regioned.nl

www.rijksarchiefdienst.nl

www.rijksarchiefdienst.nl

Plaatsen van (initiële, geredigeerde) content op website van de rijksarchiefdienst van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Drupal content managementsysteem. In opdracht van het Nationaal Archief en Overbosch Communicatie.

http://www.rijksarchiefdienst.nl

Natuurlijk Oostvoornse Meer

Natuurlijk Oostvoornse Meer

Online bladerboek ter afsluiting van het project Natuurlijk Oostvoornse Meer. In opdracht van Overbosch Communicatie.

http://www.natuurlijkoostvoornsemeer.nl/magazine/

Groene Hart Zomergids

Groene Hart Zomergids

Online interactieve zomergids voor het toeristisch- en natuurgebied 'Het Groene Hart' voor integratie in de website www.groenehart.nl/zomergids. In opdracht van Merge Media, die ook de website, het concept en ontwerp maakten. De zomergids is in bladerboekvorm met extra functionaliteit zoals pagina-in-pagina, navigatie, zoeken, printen, video, doorsturen naar vrienden, deeplinks, etc.

http://www.russ.nl/play/zomergids (demo)

Guus Meeuwis concert custom videoplayer voor MediaDepot

Guus Meeuwis concert custom videoplayer voor MediaDepot

Flash videoplayer gebruikt voor de life streaming videocast van het concert van Guus Meeuwis vanuit het Philips stadion in Eindhoven. De videoplayer verbindt aan het MediaDepot© video hosting systeem. In opdracht van MediaDepot© / eTurn. Een link is niet beschikbaar.Braintrainers Rotterdamse School

Braintrainers Rotterdamse School

Implementatie meerdere flash interactieve banners (braintrainers) in opdracht van en naar concept en vormgeving van Enchilada / Permanent leren. Hierbij worden de banners als teasers ingezet om bezoekers naar het intranet van de Rotterdamse School te brengen.

http://www.russ.nl/play/braintrainers (overzicht banners)

JPK Unlimited website

JPK Unlimited website

Flash website voor JPK Unlimited van Jacco Kirchjunger, presentator en geeft cursus presentatietechniek. In opdracht van Media Junkies.

http://www.jpkunlimited.nl

Brunel website

Brunel website

Een 3d textcloud gebruikt als hoofdnavigatie op de homepage van de internationale detacheerder Brunel. In opdracht van Sequential Media. Bekijk hieronder de videoimpressie.

http://www.brunel.nl (Deze versie van de website is inmiddels vervangen)

MSNBC Spectra visual newsreader

MSNBC Spectra visual newsreader

Voor het Amerikaanse MSNBC is een vernieuwende manier om nieuws-feeds te lezen gemaakt. Implementatie van het programmaonderdeel dat beelden uit de webcam realtime op kleur en beweging analyseert en gerelateerde nieuwsitems toont. In opdracht van MSNBC en Fluid Media. In samenwerking met Blixem Media.

http://www.msnbc.msn.com/id/24207533

De Telefoongids en Goudengids animatie

De Telefoongids en Goudengids animatie

De Telefoongids & Goudengids animatie Interactieve animatie voor de communicatie over het samengaan van De Telefoongids & Gouden Gids. Deze wordt ingezet als screensaver en als webcontent. In opdracht van C. Beemster Holding B.V.

http://www.russ.nl/play/goudengids

Politiewerk.nl

Politiewerk.nl

Implementatie van het volledige flash-deel van de wervingssite voor politie Amsterdam-Amstelland. In opdracht van en naar ontwerp en concept van ARA groep.

http://www.politiewerk.nl

Bol.com videoplayer

Bol.com videoplayer

Online videoplayer voor MediaDepot© en EventSpot software. Op het North Sea Jazz festival exclusief voor Bol.com opgenomen interviews met jazzmusici waren op het festivalterrein en op de homepage van www.bol.com te bekijken. De video's kunnen nu stand-alone nog bekeken worden.

http://dl1.streamzilla.jet-stream.nl/dvdtrailers/bolsnj/mdPlayer/index.html

Pentascope Nationaal implementatie congres

Pentascope Nationaal implementatie congres

Animatie op achtergrond website en trailer die gebruikt worden op de website. Naar ontwerp van 'Uw Ontwerper' en in opdracht van Boomvanmourik communicatie en creatie.

http://www.implementatiecongres.nl

VNSG 3d animatie

VNSG 3d animatie

Animatie van een uitvouwende flyer gemaakt in Discreet 3D Studio Max, als filmpje gepubliceerd (pre-rendered). In opdracht van Great Advertising.

http://www.russ.nl/play/vnsg

Pavo Voedingswijzer

Pavo Voedingswijzer

Voedingsadvies op maat voor houders van paarden voor PAVO producent van Paardenvoeding. In samenwerking met en in opdracht van Talmon interactive.

http://www.pavo.nl/index.php?option=com_voedingwijzer

WE fashion-site

WE fashion-site

Flash website voor het internationale modeconcern WE. Programmering van (belangrijke delen van) deze multimediale website waaronder het 3D front-end en navigatie. Werkzaam als freelancer bij Sequential Media. in opdracht van Tequila.

http://www.wefashion.com Deze versie van de website is inmiddels vervangen

Hertog IJsexporer

Hertog IJsexporer

Een online flash game voor ijsproducent Hertog, gebruikt op lifeandcooking website in opdracht van SuntZu Rotterdam.

http://www.russ.nl/play/ijsexplorer

Polis Direct DirtCross

Polis Direct DirtCross

Een online flash-game waarbij de speler zo snel mogelijk een parcours met zijn crossmotor moet afleggen. In opdracht van Great / Polis Direct.
http://www.russ.nl/play/dirtcross
https://www.polisdirect.nl/dirtcross

Polis Direct vakantiefotospel

Polis Direct vakantiefotospel

Een online flash-game waarbij de speler door scherpe foto's van cartooneske Afrikaanse dieren (ontwerp Nozzman) te maken een vakantiebudget bij elkaar kan verdienen. In opdracht van Great / Polis Direct.
http://www.russ.nl/play/vakantiefotospel/
https://www.polisdirect.nl/vakantiefotospel

GTI-suez presentatie

GTI-suez presentatie

Publiekspresentatie, waarbij het publiek visueel aantrekkelijk geinformeerd wordt over de jaarlijkse energiebesparingen van het Langetermijn Energieopslag-systeem op het ODE in amsterdam. In opdracht van Great / GTI-suez.CBS-sitebanner

CBS-sitebanner

Interactieve banner voor de wervingscampagne van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Aan de hand van statistische gegevens worden feiten en cijfers in staafgrafieken getoond, en teksten getoond. In Opdracht van ARA-groep / CBS.
http://www.russ.nl/play/cbs
http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/default.htm (link naar pagina met banner)

Roodgeld

Roodgeld

Online game in opdracht van ARA Groep.Roodgeld is een Crimestory-quest / alternate reality game voor aankomende AA-accountancy studenten. Deze flash game leidt de spelers door een labyrint van opgaven, op zoek naar internationale witwaspraktijken. Over een langere spelperiode moeten spelers via een webgame, email, websites van virtuele bedrijven, hyves paginas en een gsm-lijn het plot ontrafelen, met natuurlijk de nodige cijfermatige opgaven.
http://www.russ.nl/play/roodgeld
http://www.roodgeld.nl

Luchtmacht F16 Bannergame

Luchtmacht F16 Bannergame

Sleutel zelf je F16 in elkaar. Een interactieve banner-game voor een wervingscampagne van de luchtmacht. In opdracht en naar concept en ontwerp van ARA-interactive.
http://www.russ.nl/play/f16


Luchtmacht Wapen quiz Bannergame

Luchtmacht Wapen quiz Bannergame

Een kennisquiz in een interactieve flash-banner voor een wervingscampagne van de luchtmacht. In opdracht en naar concept en ontwerp van ARA-interactive.
http://www.russ.nl/play/wapens/


Updaten en aanpassen fcQuick-site

Updaten en aanpassen fcQuick-site

Updaten van de fcQuick (schoenen) website. In opdracht van ARA Groep.

http://www.fcquick.com

AA-worden

AA-worden

Een aantal interactieve elementen voor op de site van www.AA-worden.nl. In opdracht van ARA Groep

http://www.AA-worden.nl (Elementen zijn niet meer beschikbaar)

3D Autorace in Rotterdam: 'Rotterdam Heat-up'

3D Autorace in Rotterdam: 'Rotterdam Heat-up'

Initiatief, prototype en gameconcept van Russ Multimedia, naar aanleiding van het Bavaria Cityracing evenement. Realtime 3D online game waarin de speler in een formule 1 wagen kan racen in Rotterdamse 3D omgeving. Speelbaar via internet en uitgewerkt in Shockwave 3D, 3D modeling in 3D Studio Max.Roboduck Paperstage

Roboduck Paperstage

Shockwave online uitgave van 3 Stripboeken (2004,2005,2006) van 'Roboduck' bij het Robodock festival. In opdracht van Wall-Russ Visual Design.

http://www.wall-russ.com/paperstage/

Professionals - Pool Paradise

Professionals - Pool Paradise

Game op CD-Rom (Director) in opdracht van OTIB t.b.v. VMBO beroepskeuze, winnaar Europrix.nl 2005 categorie 'Leren en e-Educatie'. Werkzaam bij Ra.nj. als main programmer / game developer en verantwoordelijk voor game architecture.

(Professionals is een product van Ra.nj. B.V.www.ranj.nl)


http://www.professionals-thegame.nl

Professionals - Operatie Ibiza

Professionals - Operatie Ibiza

Game op CD-Rom (Director) in opdracht van OTIB voor VMBO beroepskeuze, winnaar Europrix.nl 2003 categorie 'Leren en e-Educatie'. Werkzaam bij Ra.nj. als main programmer / game developer en verantwoordelijk voor game architecture.

(Professionals is een product van Ra.nj. B.V. www.ranj.nl)


http://www.professionals-thegame.nl

Hakland

Hakland

Shockwave webgame voor HAK BV. Genomineerd voor 'Esprix 2002'.

Werkzaam bij Ra.nj. als main programmer / game developer en verantwoordelijk voor game architecture.
(Deze game is een product van Ra.nj. B.V.www.ranj.nl)

http://www.hakland.nl (niet meer beschikbaar)

Het Deltaspel

Het Deltaspel

Shockwave / Flash webgame voor de provincie Zeeland.
Werkzaam bij Ra.nj. als main programmer / game developer en verantwoordelijk voor game architecture.
(Deze game is een product van Ra.nj. B.V. www.ranj.nl)
http://pzflash.ibuildings.nl/game/intro.html
http://provincie.zeeland.nl/wonen/omgevingsplan/deltaspel

I.E. Indirecte Energie

I.E. Indirecte Energie

Shockwave webgame voor 'milieu centraal' (CEA / ministerie van VROM).
Werkzaam bij Ra.nj. als main programmer / game developer en verantwoordelijk voor game architecture.
(Deze game is een product van Ra.nj. B.V. www.ranj.nl)
Op www.milieucentraal.nl niet meer beschikbaar.
http://www.russ.nl/play/indirecteenergie/
http://www.russ.nl/play/indirecteenergie/

Flash Grape RVL

Flash Grape RVL

'Word railverkeerstdienstleider', wervingsgame flash 'grape' voor BVH, winnaar Magneet 2003.
Werkzaam bij Ra.nj. als main programmer / game developer en verantwoordelijk voor game architecture.
(Deze game is een product van Ra.nj. B.V. www.ranj.nl)
http://www.russ.nl/play/rvl/Railverkeersleider.exe


Avery Successfull signmaking

Avery Successfull signmaking

Instructie CD-rom (Director) voor Avery. In opdracht van TBWA. Werkzaam bij Ra.nj. B.V. als lead programmer, verantwoordelijk voor programmering en CD mastering.
(Deze CD-rom is een product van Ra.nj. B.V. www.ranj.nl)Jhieronimous Bosch internetgame

Jhieronimous Bosch internetgame

Multiplayer shockwave internetgame voor Museum Boijmans Van Beuningen voor 'Rotterdam Culturele Hoofdstad 2001', Winnaar overall Europrix 2001. Als freelance programmeur in opdracht van V2_lab en samenwerking met V2_lab en Ra.nj.http://boschgame.v2.nl (gebruik loginnaam 'offline' en wachtwoord 'offline')

Greenpeace Images

Greenpeace Images

Promotie CD-rom voor Greenpeace met slideshow, internationale contact informatie. Bevat slideshow, fax en e-mail onderdelen. In opdracht van Beng